امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ هجری شمسی
یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

تماس با ما

درباره عصر اتحاد

نقش محوری مناطق نفت‌خیز جنوب در افزایش تولید نفت و گاز کشور:

توسعه زیرساخت‌ها و جذب سرمایه‌گذاری برای تحقق اهداف تولید

اهواز - عصر اتحاد: مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به نقش این شرکت در تحقق افزایش ۱۵۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت خام کشور طی سال گذشته، از برنامه‌ریزی برای توسعه زیرساخت‌ها و جذب سرمایه‌گذاری به منظور نگهداشت و افزایش تولید در سال جاری خبر داد.
پایگاه خبری عصر اتحاد

عصر اتحاد: به گزارش روابط‌عمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ابراهیم پیرامون در پنل تخصصی برنامه‌های عملیاتی افزایش و نگهداشت ظرفیت تولید (سطح‌الارض/ تحت‌الارض) در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به عنوان قطب اصلی تولید نفت کشور، ۷۵ درصد نفت خام و حدود ۱۲ درصد گاز تولیدی کشور را تأمین می‌کند که بخش عمده‌ای از آن از طریق جمع‌آوری گازهای همراه نفت حاصل می‌شود.

 دو مسیر برای تحقق اهداف تولید

وی تحقق برنامه افزایش و نگهداشت تولید را منوط به دو مجموعه اقدامات دانست و اظهار کرد: نخست، فعالیت‌های توسعه‌ای نظیر جذب سرمایه‌گذاری و بهره‌گیری از فرصت‌های جدید در میادین نفتی؛ و دوم، فراهم آوردن امکانات و ملزومات عملیاتی نظیر حفاری، ترمیم و تعمیر چاه‌ها، احداث خطوط لوله، توسعه تأسیسات فرآورشی و تجهیزات نمک‌زدایی است.

پیرامون افزود: در بخش امکانات سطح‌الارض نیز باید با تقویت ناوگان دکل حفاری، تأسیسات فرآورشی، اسکیدهای نمک‌زدایی و تجهیزات مکمل، زیرساخت‌های لازم برای تحقق اهداف تولید را فراهم کنیم.

 سهم مناطق نفتخیز در افزایش ۳۰ میلیون مترمکعبی گاز کشور

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به افزایش ۳۰ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور در سال گذشته، گفت: سهم مناطق نفت‌خیز جنوب از این رقم، ۱۰ میلیون مترمکعب بوده که از طریق کاهش گازسوزی و جمع‌آوری گازهای فلر محقق شد. این دستاورد حاصل کنترل هدفمند مشعل‌ها و ارتقای سیستم‌های جمع‌آوری گازهای همراه بود.

 توسعه تجهیزات کلیدی در برنامه سال جاری

پیرامون در ادامه از برنامه‌ریزی برای افزایش تعداد پمپ‌های درون‌چاهی این شرکت به ۹۰ تا ۱۰۰ دستگاه خبر داد و افزود: این پمپ‌ها برای افزایش تولید در مخازن با فشار پایین، به‌ویژه در سازندهای بنگستانی بسیار ضروری هستند. همچنین در بخش لوله مغزی سیار نیز با کمبود شدید مواجه هستیم و برای افزایش آن به بیش از ۴۰ دستگاه برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی همچنین کمبود پمپ‌های چندفازی را از دیگر چالش‌های موجود برشمرد و تأکید کرد: این تجهیزات به‌ویژه در شرایط افت فشار چاه‌ها، نقش مهمی در تداوم تولید دارند.

 برونسپاری در پروژه‌های نمک‌زدایی

پیرامون با بیان اینکه به‌زودی نفت شیرین جای خود را به نفت‌هایی با درصد بالاتر آب نمک می‌دهد، گفت: برای مواجهه با این شرایط، ۱۲ بسته اسکید نمک‌زدایی طراحی شده که چهار بسته آن از طریق برونسپاری به بخش خصوصی واگذار شده است. استقبال خوبی از این اقدام صورت گرفته و تا پایان نیمه نخست سال تعیین تکلیف نهایی صورت خواهد گرفت.

لینک کوتاه :

https://asretehad.ir/?p=9248

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آخرین خبرها

عصر اتحاد