امروز چهارشنبه, 1 مرداد 1404 هجری شمسی
چهارشنبه, 1 مرداد 1404

شناسایی ۳۰۹ دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز در اهواز

اهواز - عصر اتحاد: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون ۳۰۹ دستگاه استخراج رمز ارز (ماینر) غیرمجاز در سطح کلانشهر اهواز شناسایی و جمع‌آوری شده است.

به گزارش عصر اتحاد به نقل از ایرنا محمد فراتی با بیان اینکه صاحبان دستگاه های استخراج رمز ارز غیرمجاز جریمه سنگین خواهند شد، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۳۰۹ دستگاه استخراج رمز ارز (ماینر) غیرمجاز در نقاط مختلف کلانشهر اهواز کشف و جمع‌آوری شده است. این دستگاه‌ها به‌صورت غیرقانونی به شبکه برق متصل بودند و در جریان بازرسی‌های مشترک با دستگاه‌های امنیتی و انتظامی شناسایی شدند.

وی با اشاره به آثار زیان‌بار استفاده غیرمجاز از برق افزود: فعالیت ماینرهای غیرمجاز موجب افزایش بی‌رویه مصرف برق، فشار مضاعف بر تجهیزات و ناپایداری در تامین برق مشترکان، به‌ویژه در فصل گرما می‌شود. صاحبان این دستگاه‌ها طبق ضوابط، مشمول جریمه‌های سنگین خواهند شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان تاکید کرد: با توجه به آغاز فصل گرم سال، با هرگونه استفاده غیرقانونی از برق برای استخراج رمز ارز به‌شدت برخورد می‌کنیم. از شهروندان درخواست می‌کنیم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، از طریق سامانه ۱۲۱ موضوع را اطلاع دهند.

فراتی با بیان اینکه مصرف بهینه انرژی ضامن پایداری شبکه است، تصریح کرد: همکاری مردم در کاهش مصرف به‌ویژه در ساعات اوج، نقش مهمی در حفظ پایداری شبکه و جلوگیری از خاموشی دارد.

وی همچنین در خصوص نرخ برق مصرفی مراکز استخراج رمز ارز افزود: طبق ابلاغ شرکت توانیر، قیمت هر کیلووات ساعت برق مصرفی این مراکز به ۴۶ هزار و ۲۷۹ ریال افزایش یافته که نسبت به نرخ قبلی (۳۸ هزار و ۹۱۸ ریال) رشد قابل توجهی داشته است. این نرخ بر مبنای میانگین قیمت ریالی برق صادراتی و نرخ ارز مرکز مبادله محاسبه شده و به شرکت‌های برق سراسر کشور ابلاغ شده است.

فراتی در ادامه گفت: بر اساس مقررات، استخراج رمزارز در ایران تنها با دریافت مجوز قانونی از وزارت صمت مجاز است. هرگونه فعالیت بدون مجوز رسمی، غیرقانونی بوده و پیگرد قانونی خواهد داشت.

او خاطرنشان کرد: متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ابتدا از طریق سامانه «بهین‌یاب» مجوز تأسیس دریافت کرده و پس از راه‌اندازی مزرعه و تأیید کارشناسی، مجوز بهره‌برداری را اخذ کنند. همچنین استفاده از برق خانگی، صنعتی یا کشاورزی برای این منظور ممنوع بوده و مراکز مجاز باید برق خود را از منابع تجدیدپذیر یا از طریق سازوکارهای رسمی مانند خرید گواهی صرفه‌جویی انرژی تامین کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان یادآور شد: در سال‌های اخیر، فعالیت غیرقانونی ماینرها در استان خوزستان به‌ویژه در شهرهایی چون اهواز، دزفول، اندیمشک و آبادان، منجر به افت ولتاژ، خاموشی و فرسودگی شبکه شده است. در برخی موارد، حتی خانه‌های مسکونی، مغازه‌ها و مرغداری‌های متروکه به مزارع استخراج تبدیل شده بودند.

استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های ماینر به‌دلیل مصرف بالای برق، فشار سنگینی به شبکه توزیع وارد می‌کند. این موضوع به‌ویژه در فصل‌های گرم که مصرف برق افزایش می‌یابد، می‌تواند منجر به نوسان ولتاژ، قطعی‌های مکرر، آسیب به تجهیزات برقی و اختلال در خدمات عمومی شود.

https://asretehad.ir/?p=10550

خبرهای مرتبط

پل جدید حمیدیه در مسیر تردد زوار اربعین زیر بار ترافیک رفت
اهواز - عصر اتحاد: مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: پل جدید حمیدیه در مسیر تردد زوار اربعین حسینی که به مرز چذابه منتهی می‌شود، زیر بار ترافیک رفت.
رونق گردشگری خوزستان با تبلیغات هدفمند و معرفی جاذبه‌ها محقق می‌شود
اهواز - عصر اتحاد: مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با تاکید بر لزوم تغییر نگاه به ظرفیت‌های گردشگری استان گفت: رونق گردشگری در خوزستان زمانی محقق می‌شود که با تبلیغات هدفمند و معرفی موثر جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و فرهنگی، تصویر مثبتی از این استان ارائه شود.
هواپیمای آب‌پاش برای مهار آتش‌سوزی هورالعظیم به خوزستان اعزام می‌شود
اهواز - عصر اتحاد: استاندار خوزستان گفت: رییس سازمان مدیریت بحران کشور دستور اعزام فوری هواپیمای آب‌پاش و تجهیزات اطفای حریق به خوزستان را برای کنترل آتش‌سوزی تالاب هورالعظیم صادر کرد.
آلودگی هوا در ۹ شهر خوزستان/ اهواز در وضعیت «بسیار ناسالم»
اهواز - عصر اتحاد: مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان از قرار گرفتن هوای اهواز در وضعیت « بسیار ناسالم» و «بنفش» خبر داد.
آغاز جابه‌جایی زائران اربعین در مرز چذابه از ۵ مرداد
اهواز - عصر اتحاد: مسئول عملیات حمل و نقل اربعین شهرداری اهواز در مرز چذابه تا العماره از آغاز خدمت‌رسانی به زائران از پنجم مرداد خبر داد.
بررسی روند بهینه‌سازی فرآیند انعقاد و ته‌نشینی و فیلتراسیون در تصفیه‌خانه های شماره دو و پنج آب اهواز
به گزارش عصر اتحاد به نقل از روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب اهواز:جلسات بررسی روند بهینه‌سازی فرآیند انعقاد و ته‌نشینی و فیلتراسیون در تصفیه‌خانه های شماره دو و پنج آب اهواز برگزار شد. این گزارش می افزاید: هدف از برگزاری این جلسات، بررسی روند بهینه‌سازی فرآیند انعقاد و ته‌نشینی، بهبود اندیس خوردگی آب در تصفیه‌خانه شماره دو آب اهواز، بررسی کارآیی واحدهای فیلتراسیون در تصفیه خانه های شماره دو و پنج اهواز بود. گفتنی است: این جلسات در تاریخ ۲۹ و ۳۰ تیر ماه سال جاری با حضور مدیران و کارشناسان تولید شرکت های آبفا
کمیته بررسی ایده‌ها و پیشنهادهای شرکت آبفا اهواز  تشکیل جلسه داد
اهواز - عصر اتحاد: کمیته بررسی ایده‌ها و پیشنهادهای کارکنان شرکت آب و فاضلاب اهواز برای ارزیابی پیشنهاد بکارگیری خط ارتباطی Sip Trunk تشکیل جلسه داد.
آغاز عملیات فاز دوم پروژه آبرسانی مناطق جاده دزفول به شوشتر
اهواز - عصر اتحاد: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: روز گذشته عملیات اجرایی فاز دوم پروژه بزرگ آبرسانی خلیج فارس با هدف تقویت فشار شبکه و رفع تنش آبی در مناطق مسکونی و صنعتی واقع در محور دزفول – شوشتر آغاز شد.
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

آخرین خبرها

عصر اتحاد