به گزارش عصر اتحاد: معاون بهداشت و رییس مرکز بهداشت استان خوزستان، دکتر مهرداد شریفی، با تأکید بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی در سفارش غذا از مراکز تهیه و توزیع، از شهروندان خواست هنگام استفاده از خدمات کیترینگها، رستورانها، آشپزخانهها و بیرونبرها، نکات مهم بهداشتی را جدی بگیرند.
دکتر شریفی اظهارکرد: «ضروری است شهروندان عزیز، غذای خود را تنها از مراکز مجاز و دارای مکان صنفی معتبر سفارش دهند تا از سلامت فرایند طبخ ونگهداری آن اطمینان حاصل شود.»
وی افزود: «غذاهای گرم باید در ظروف مجاز گیاهی یا آلومینیومی و با دمای مناسب به دست مصرفکنندگان برسد. همچنین باید توجه داشت که زمان طلایی از پخت تا مصرف غذا، تنها دو ساعت است و در صورت عبور از این زمان، غذا باید یا در دمای یخچال یا بیش از ۶۵ درجه سانتیگراد نگهداری شود.»
معاون بهداشت استان با هشدار نسبت به تحویل گرفتن غذاهای بستهبندیشده بهصورت نامناسب تصریح کرد:«شهروندان از دریافت غذاهایی با بستهبندی معیوب، پاره یا دارای نشتی خودداری کنند.»
او همچنین به نقش پیکهای موتوری و خودروها در انتقال ایمن غذا اشاره کرد و گفت: «اتاقک یا محفظه نگهداری موقت غذا باید کاملاً بهداشتی و تمیز باشد و رعایت بهداشت فردی پیک نیز از الزامات محسوب میشود.»
در پایان دکتر شریفی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موارد را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ (سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت) گزارش دهندتاموضوع در کوتاهترین زمان توسط بازرسان بهداشت پیگیری شود.
























